2666022515 6976680664, 6978801196 Γ. Γεννηματά Σουλίου, Παραμυθιά, Θεσπρωτίας dinos106@yahoo.gr
Search Close
hero image
Facebook
 
 
 
Κρεοπωλείο Ντίνος
Κρεοπωλείο Παραμυθιά Θεσπρωτίας - Εμπόριο Φρέσκων Κρεάτων


Το κρεοπωλείο μας “Κρεοπωλείο Ντίνος” το οποίο βρίσκεται στην Θεσπρωτία και πιο συγκεκριμένα στην Παραμυθιά, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία για περισσότερα από 10 χρόνια προσφέρει καθημερινά φρέσκα κρέατα εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικής γεύσης.

Έχοντας μεταφερθεί τα 3 τελευταία χρόνια σε νέες εγκαταστάσεις στην Παραμυθιά, το κρεοπωλείο μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και πολύ αγάπη να προσφέρει μεγάλη ποικιλία από νωπά κρέατα καθώς και κρεατοσκευάσματα που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθημερινά στο κρεοπωλείο μας

θα βρείτε μεγάλη ποικιλία φρέσκων κρεάτων όπως μοσχαρίσιο, χοιρινό, αρνάκι, κατσικάκι και πουλερικά καθώς και μεγάλη ποικιλία από κρεατοσκευάσματα τα οποία δημιουργούμε με τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Από το κρεοπωλείο μας θα προμηθευτείτε πάντα αγνά και φρέσκα κρέατα, τα οποία κόβονται εκείνει την ώρα και προέρχονται από ελληνικές πιστοποιημένες μονάδες παραδοσιακής και φυσικής εκτροφής, ενώ μεγάλο μέρος εξ’ αυτών προέρχεται από την δική μας κτηνοτροφική μονάδα.

Ακόμα, στο κρεοπωλείο μας υπάρχει μια ζεστή γωνιά, στην οποία καθημερινά ψήνουμε με αγάπη και μαεστρία τα καλύτερα κοτόπουλα ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ακούραστα ένα εξαιρετικό γεύμα.
 
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο αλλά και να σας βοηθήσουμε να κάνετε την ιδανική αγορά για το γεύμα που επιθυμείτε να ετοιμάσετε.

Διαθέτουμε επίσης διάφορα βιολογικά προϊόντα και προϊόντα delicatessen από επιλεγμένες Ελληνικές επιχειρήσεις, ενώ τα κρέατά μας διατίθενται σε λιανική αλλά και σε χονδρική πώληση απευθυνόμενοι σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering και σε αντίστοιχες επιχειρήσεις στην Ήπειρο και στην Κέρκυρα.

Το κρεοπωλείο μας δέχεται τηλεφωνικές παραγγελίες και πραγματοποιεί διανομή κατοίκων εξυπηρετώντας άμεσα την Παραμυθιά, την Ηγουμενίτσα και τα Ιωάννινα.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ

στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη ποιότητα
κρέατος, σε ανταγωνιστικές τιμές.